Az oldalunkon minden lényeges információt megtalálhat, amely az autómentés Budapest szolgáltatásunkhoz társul . Ezt a legújabb cikket segítségnek, összefoglalónak szeretnénk nyújtani, hogy megkönnyítsük az Ön részére a tájékozódást. Röviden részletezzünk benne, hogy melyek is az autó elszállításának a lépései, továbbá magán a mentésen kívül milyen lehetőségeket kínálunk. Autómentés 0-24!

Autómentés velünk 0-24 órában, bármikor!

Tisztában vagyunk azzal, hogy az autók mentése Budapesten vagy úgy bárhol máshol is, minden esetben rövid idő alatt szükséges, hogy végbe tudjon menni. A hirtelen bekövetkezett probléma során fontos, hogy a támogatás minél előbb megérkezzen. A túlságosan hosszú várakozási idő késlelteti az autó eljuttatását a szervizbe. Valamint, a helyzettel kapcsolatos feszültséget is csupán fokozza.

Ezért egy beérkező hívás esetében nem késlekedünk az indulással. Diszpécsereink teendője, hogy a lehető leggyorsabban átadják az információt a terepmunkás csapatnak. Így azok rapid módon a helyszínre érkeznek, továbbá megkezdődhet az autómentés.  Különösen fontosnak tartjuk, hogy ezt mindig biztosítani tudjuk. Ezért vállalkozásunk a nap 24 órájában, minden nap hívható. Ez alól az ünnepnapok, ezen kívül munkaszüneti napok sem képeznek kivételt. Tréleres autómentés 0-24

Mire számíthat, ha felhívja cégünket?

Az Ön hívásának beérkezése az autó elszállításának a legelső állomása. A bejelentkezésért diszpécsereink felelnek. Feladatuk, hogy rögzítsék a baleset, netán a meghibásodás adatait. Ezen adatok ismeretében leszünk képesek a leghatékonyabban kivitelezni a feladatot. A releváns adatok közül egy-két, a teljesség igénye nélkül, példának okáért az eset helyszíne, a gépjármű modellje, az észlelhető hibák, minél pontosabban, ezen kívül a szituáció súlyossága. Furgonmentés, autószállítás

Mindez megvalósítja azt, hogy a terepes munkatársak a lehető legoptimálisabban fel tudjanak készülni az autómentést megelőzően. A terepre kiérkező szakemberek zökkenőmentes kiérkezése érdekében a közlekedésfigyelő munkatársunk a felelős. Az ő teendője megtalálni a leggyorsabban bejárható útvonalat a helyszínig. Ezáltal pedig tudjuk biztosítani, hogy legfeljebb 30 perc alatt megérkezünk. Teherautó mentés itt!

Mi teszi lehetővé a pontos, precíz munkavégzésünket?

Tapasztalatunknak, ezen kívül elveinknek tudjuk be, hogy minden esetben azon vagyunk, hogy a lehető legjobb munkát tudjuk elvégezni. Csapatunk hisz abban, hogy az a jól kivitelezett autó megmentésének a folyamata, amellyel mindkét fél elégedett. Munkánk alkalmával arra törekszünk, hogy bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, emberséges bánásmódon keresztül.

Tudjuk, hogy egy feszült szituáció folyamán rengeteget számít a szolgáltató magatartása. Ezzel párhuzamosan törekszünk a felszerelésünk korszerűsítésére is. Ezzel tudjuk garantálni, hogy rapid módon, továbbá precízen dolgozzunk. Minden autó elszállítása során az a célunk, hogy úgy vigyázzunk az Ön járművére, mintha az a sajátunk lenne. Autószállítás, nehézgép szállítás!

Az autó elszállításával párhuzamosan járó szolgáltatásaink

Ez a kifejezés nem csupán magát a mentést jelenti cégünknek. Egy mentés alapárába beleszámítanak még a következők is, mint a kiszállási díj, a jármű elszállítása tetszőleges címre az országunkon belül, továbbá négy utas elszállítása tetszőleges címre az országunkon belül. Ezzel garantáljuk ügyfeleink részére egy kis könnyítést egy megterhelő helyzet során. Bízunk abban, hogy hozzáállásunkat majd Ön is annyira értékeli, mint az eddigi ügyfeleink. Bármilyen felmerülő kérdés esetében keressen fel minket bátran! Autómentő Budapest 0-24!

Csapatunkon belül mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelünk is, ezen kívül cégünk is a legjobban járjon egy szolgáltatás kivitelezésével. Emiatt mi nem ígérünk hihetetlenül kivitelezhetetlen feltételeket. Amit mi biztosítani tudunk, azok a valódi, életszerű megfelelő feltételek. Munkavégzésünk 2 egyszerű útmutató mentén következik be, amelyek a professzionális, valamint a kiszámítható munkavégzés. Baleseti mentés, műszaki mentés itt!

Karsay autómentés