Ha baleset érte Önt …

Gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon gyarapodik-e a közúti balesetek bekövetkezésének az esélye a téli időszakok során! Hiszen néhány kutatás alapján ugyanis eltérő baleseti számokra lehet számítani, amikor is az időjárás nem túl kedvező.

Ez abból adódik, hogy ezek az időjárási viszonyok olykor még a rutinos vezetők számára is kihívást jelenthetnek. Azonban azt is számításba szükséges venni, hogy éppen a kellemetlen időjárás végett kevesebben is ülnek ilyenkor volán mögé.

Azt egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a nedves, esős idő, a lefagyott aszfalt és a köd egyaránt megnehezítik a biztonságos és gördülékeny közlekedést! És növelik a balesetek bekövetkezését is.

Ha a baleset számát figyelve nincs is jelentős eltérés más évszakokkal szemben, az okokat megtekintve bizony akad különbség a kettő között. Ilyen időszakokban az egyik leggyakrabban előforduló típus az úgynevezett utoléréses közúti baleset. Amely nem minden esetben súlyos, az autó elszállítása azonban ebben az esetben is szükséges lehet.

A főváros területén különösképpen rengetegen használják az autójukat, a forgalmas utak esetében pedig egyszerűbben következhetnek be ilyen jellegű balesetek.

Ha műszaki hiba van!

Az autómentés elengedhetetlen, ha a baleset következtében olyan alkatrész vagy karosszéria elem sérült meg, amely nem teszi már továbbá lehetővé a biztonságos tovább haladást.

Az ilyen fajta balesetek elkerülése végett a téli időszakok alatt az átlagosnál is nagyobb figyelmet kell szentelni a gumiabroncsoknak.

A téli gumi, valamint a hólánc alkalmazása erősen ajánlott ilyen esetekben, az indulást megelőzően pedig minden esetben javasolt megnéznünk az abroncsok állapotát. És csupán abban az esetben ajánlott elindulni, ha mindent rendben tálalnak vele a vezetők.

Az autók mentésének a folyamata azonban még a legnagyobb odafigyeléssel párhuzamosan is szükségessé válhat, ugyanis sok esetben nem maguk az autósok, hanem a körülmények generálják a baleseteket.

Ha balesetet szenvedett a fővárosban vagy a környező települések egyikén, vagy csupán csak nem indul el az autója. Akkor bízza csapatunkra autója biztonságos elszállítását!

A nap 24 órájában, non-stop az emberek rendelkezésére állunk, a hívás után pedig egészen rövid időn belül a helyszínre érkezünk. Mindezt költséghatékony autómentés árak mellett biztosítjuk.

Forduljon csapatunkhoz bizalommal, ha bajba jutott, és csak egy profi szakember segíthet!

Autómentő Budapest területén egy profi csapattal, gyorsan és költséghatékony árak mellett! Csapatunkra bármilyen baleset után is számíthat, ha bajba jutott!

Ha elvesztette a slusszkulcsát ..

Ha elvesztette a slusszkulcsát és autója elszállítására szorul, profi szakemberekkel, kedvező árakkal! És azonnali, gyors ellátással, akkor ne essen kétségbe, mert csapatunkra számíthat!

Sajnos bárkivel megeshet, hogy elhagyja az autója slusszkulcsát. Ebben az esetben pedig teljesen érthető, hogy rengetegen először kétségbeesnek, és mindent megtesznek azért, hogy meg tudják találni az elveszett kulcsot.

Ezekben az esetekben sajnos nem mindenki jár sikerrel, viszont a legtöbb esetben a járművek nem maradhatnak az adott helyen.

Ezért mindenek előtt gondoskodni kell azoknak az elszállításáról is. Ebben pedig csapatunk szakszerű segítséget tud Önnek nyújtani!

Elveszett slusszkulcs végett is bizalommal igénybe veheti az autómentéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, és ennek köszönhetően gyorsan, egyszerűen megoldódhat ez a kellemetlen szituáció.

Minden elengedhetetlen eszköz, szaktudás rendelkezésünkre áll annak érdekében, hogy ügyfeleink részére a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

A minőséggel párhuzamosan a gyorsaságra is hatalmas figyelmet fordítunk, ezért, ha mellettünk teszi le voksát, nagyon hamar megfelelő segítséget fog kapni.

Cégünkre bármikor számíthat a bajban, bízza csapatunkra bátran az autója mentésének a folyamatát, akár éjjel-nappal!

Ha további kérdései adódnának, akkor forduljon cégünkhöz bizalommal  elérhetőségeink bármelyikén!

Ha nem indul az autó…

Legyen éppen szó bármilyen bekövetkezett, hirtelen jött műszaki hibáról, akadnak olyan esetek, amikor a gépjárművek teljesen használhatatlan állapotba kerülnek. Ezekben a szituációkban mindenképpen külső segítségre lesz szükség annak érdekében, hogy az autót el tudják szállítani.

Abban az esetben, ha Önnek is szüksége lenne profi szakemberekre az autószállításhoz, munkagép, bobcat, markoló, targonca szállításhoz forduljon csapatunkhoz bizalommal!

Cégünk megfelelő, több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a mozdíthatatlan, hibás autók elszállítása terén is. Az évek alatt rengeteg szélsőséges helyzetben kellett segítséget biztosítanunk rengeteg személy számára.

Mindezeket követően cégünknek már semmi sem jelenthet kihívást. Minden eszköz a tulajdonunkban van a gyors és hatékony mentés érdekében, biztosítjuk arról Önt, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk.

Az áraink költséghatékony szempontok alapján születtek, velünk nem lesz szükséges mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi sérült vagy mozdíthatatlan autómentésért! Autómentés Budapest

Karsay autómentés M3-as autópálya!