medence szállítás egy roppant módon nagy körültekintést igénylő munka terület, ugyanis a berendezések hatalmas értékkel rendelkeznek és nagy kiterjedéssel, továbbá természetesen igen nehéz darabokról van szó.

A szállítás folyamata során sűrűn kerülnek nehezen megközelíthető vagy félreeső területekre. Valamint az sem ritka, hogy belvárosi épületek tetőteraszán biztosítják a megrendelőink pihenését.

Ilyen helyzetekben a nagy magasság végett az emberi erő már nem segít túlságosan, ebből adódóan daruzással oldható meg a felmerülő nehézség kivitelezése. Csapatunk rendelkezik minden szükséges eszközzel a szállítás biztonságos kivitelezése érdekében!

A medencék szállításáról részletesebben…

A medencék szállítása megszervezésének a során jelentős tapasztalattal rendelkeznek cégünk szakemberei belföldön és akár még nemzetközi területeken is egyaránt.

Nem okoz problémát egy túl méretes vagy túlsúlyos medence elszállítása sem, akár belföldön, akár külföldről szükséges kivitelezni a szállítás folyamatát, csapatuk biztonságosan és kedvező árak mellett kivitelezi a feladatot. A szakértelemmel párhuzamosan a kiterjesztett biztosításunknak hála a szállítmányok értéke is biztonság mögött tudható.

A medencék szállítása különleges szakértelmet követel meg. Költözés vagy egy medence megvásárlása során csupán hozzáértő és tapasztalt szakemberekre lehetséges bízni ezt a folyamatot.

Csapatunk évek óta a medencék biztonságos szállítója! Tapasztalatunk viszont nem csupán a medencék szállítására terjed ki. Megrendelőink számára bármilyen márkájú, típusú és méretű medencék szállításában is hatalmas tapasztalatra tettünk szert, hajószállítás és tréleres autómentés olcsón szolgáltatásaink mellett párhuzamosan!

Rengeteg tapasztalattal rendelkező kollégáink, nem csupán megfelelő fizikummal rendelkeznek, de az összes szállítási helyzet során feltalálják magukat és előre tudják majd az esetleg felmerülő problémákat, ezáltal az egyszerű szállításokat leszámítva a kiemelés és a medence helyére illesztése során is képesek megoldást biztosítani, legyen az bármennyire is bonyolult feladat. Folyamatainkat teljes mértékű odafigyeléssel és biztonsággal hajtják végre.

A több éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően továbbá a medencék nagy része akár kézi erővel a végleges helyükre állíthatók és még akár közúti szállítás miatt is kereshet minket!

 Hogyan zajlik a folyamata?

Egy medence megvásárlása vagy költözködés folyamán emelőhátfalas teherautó segítségével háztól házig kivitelezzük a szállítás folyamatát, kollégáink a medencéket a megrendelő kérésének megfelelően a megfelelő helyre helyezik.

Új medenceforgalmazók a legtöbb esetben csupán a kapuig, valamint csúsztatott határidővel hajtják végre a medencék szállítását, az onnan végbe menő rakodást mindössze a megrendelőre hárítja, nem tartozik a márkaszalonok szállítóinak a feladatkörébe a medence végleges helyére tétele. Ezen helyzetekben is állunk megrendelőink segítségére, munkatársaink személygépjárművel a helyszínre érkeznek és kivitelezik a rakodást, a medencét a végleges helyére helyezik.

komplikáltabb szállítások kivitelezése sem okoznak majd problémát, abban az esetben ha speciális kivitelezésre lesz szükség, mondjuk nem adódik elegendő hely a medence kézzel kivitelezhető bevitelére vagy ha a tető teraszra akarja a megrendelő a medencét helyezni, akkor pedig szükség alapján egy helyszínen történő felmérés után előzetes árajánlat alapján fogjuk kivitelezni. Akár daru, akár épített állványzat segítségével, de csapatunk megoldja. Autómentés 0-24

Sűrű rendszerességgel hajtják végre kollégáink a medencék szállítását. Több ezer medencét szállítottunk már és helyeztünk a végleges területére, a megrendelők teljes mértékű elégedettségével. Ezen tapasztalatnak hála szinte bármely féle telepítési helyzettel találkozhattunk már, az egyszerű telepítéstől kiindulva a darus telepítésekig, az egészen speciális előkészületeket megkövetelő medence telepítésekig és a nehézgép szállítás folyamatait is! Műszaki mentés, baleseti mentés

Karsay autómentés M0-ás autópálya