Ha egy szakszerűen és megfelelő profizmussal kivitelezett autómentés Pest megye szolgáltatás megy végbe, akkor a legelőnyösebb és legbiztonságosabb választási lehetőség a tréleres alkalmazása. Ugyanis a tréler segítségével lényegesen előbb és sokkal kedvezőbb árak mellett szállítják el gépjárművét a kért célpontba profi kollégáink.

A tréler segítségével szinte bármely típusú gépjárművet el tudunk szállítani, ugyanis a tréler nem csupán a furgonmentés 0-24 végett nyújt remek megoldást. Hanem munkagépek, furgonok, veterán autók de még esetleg vízi járműveket és sporteszközöket is könnyen tudunk a tréler alkalmazásával elszállítani az Ön által megnevezett célpontra. Ebből adódóan, a tréler alkalmazásával lényegesen több lehetőségünk adódik az autószállítás és tréleres autómentés folyamán is és szinte az összes felmerülő jármű esetében tárcsázhatja kollégánkat is.

A tréler további előnyei között említhető, hogy az általa nyújtott nyitott térnek hála az autók és járművek szállítása folyamán lényegesen nagyobb eséllyel ér majd karcolás mentesen a célba. Mert egy nyitott tréler esetében a szállítás minden esetben nagyon biztonságos. A szállítandó autók karosszériája egy pillanatig sem fog majd érintkezi a tréler fémes felületeivel, abból adódóan, hogy a szállításra alkalmazott eszköz speciális kialakítással rendelkezik.

Valamint, lényegesen költséghatékonyabb a nyitott tréler alkalmazása, mint más egyéb berendezés használata. De vajon miből adódik ez? A válasz, hogy egy nyitott tréler lényegesen kisebb légellenállással rendelkezik, mint egy zárt tréler. Ezért a szállító jármű üzemanyag fogyasztása lényegesen alacsonyabb tud maradni. Autómentés 0-24!

Miért bízza egy megbízható cégre ezt a folyamatot?

Abban lehetnek különbségek a különböző szolgáltatások közt, hogy ki hogyan kivitelezet egy rábízott munkát, ugyanis igen lényeges különbségek lehetnek cég és cég között. A más és más cégek és csapatok különböző árakkal és minőséggel hajtják végre a furgonmentés, kisbusz mentés folyamatát. Vannak olyan cégek, akik roppant ügyesek, viszont nagyon drágán dolgoznak és akadnak olyanok is, akik nem megfelelő minőségű munkát hagynak maguk után és persze ugyanúgy drága árak mellett.

Az autó elszállításának a folyamata nem egy egyszerűen kivitelezhető feladat, éppen ezért még azoknak a cégeknek is jelentős figyelmet kell rá szentelniük, akik már rengeteg éves tapasztalattal tevékenykednek a szakmában. Éppen ezért, bár bekövetkezhet, hogy egy kezdő cég nagyon sok tapasztalattal rendelkező embereket dolgoztat, azonban ez egy ritkábban előforduló eset. Mint azzal tisztában vagyunk, hogy legtöbbször mit tapasztaltunk.

Egy új cég a piacon, amely autók mentését szolgálja, áron alul és hanyag munkavégzéssel. Itt már lehetnek okok a gyanakvásra is. Hát még abban az esetben, amikor megérkeznek hozzánk a helyszínre a segítség nyújtás végett. Ez viszont egy remek jelzés lehet abból adódóan, hogy mennyire is fontos a bajbajutott ember, vagy csak a profit megszerzése a cél az adott cég számára.

Mi minden mentés során jelentős figyelmet szentelünk a részletekre, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy egy ember bizalmát nem egyszerű megnyerni! Ha pedig ez már sikeresen bekövetkezett, akkor semmilyen esetben sem akarjuk ezt elveszíteni!

Hogyan érjük el ügyfeleink töretlen bizalmát?

Természetesen minden szempont előtt, a legfontosabb a minőségi és precízen kivitelezett szállítás, a bizalomépítés és nem utoljára említve, a korrekt és költséghatékony árak!

Mit is értünk mi a minőségi és precíz munka alatt? Ennek az elvégzése csak úgy kivitelezhető, ha megfelelően képzett szakemberekkel dolgozunk együtt. Csapatunk esetében nem következhet az be, hogy bármelyik munkavállalónk nincs tisztában a munka kivitelezésével és szakmai sajátosságaival!

Karsay autómentés Autómentő Budapest 0-24, versenyautó szállítás, autószállítás