A teherautó elszállításának ismertetése

Országunk bármely útján bárkivel előfordulhat, hogy teherautója le fog robbanni, vagy egy nagyon balszerencsés helyzetben akár balesetet is szenvedhet. Ilyen helyzetekben jön remekül a gyors és megbízható segítség. Ennek érdekében pedig nem szükséges mást tennie, mint hogy tárcsázza a telefonszámunkat az elérhetőségeink egyikén!

A teherautók mentése és szállítása nem egy könnyű folyamat, ebből adódóan minden személy szeretne megbízható embereket találni erre a feladatra. Abban az esetben, ha erről Ön sem gondolkodik másképp, akkor minden esetben keressen minket a megadott elérhetőségeken és a lehető legrövidebb időn belül a segítségére fog érkezni az autómentés non-stop csapatunk!

Teherautó szállítás esetében súlykorlát mentesen állunk a megrendelőink segítségére. Lehet szó balesetről, árokba csúszott járműről, vagy csupán egy elakadásról a csapatunkra egészen biztosan számíthat. Segítségünkkel a kisteherautók megmentése egy gördülékeny megoldássá alakul, bármely bajbajutott részére.

Mi az első lépés, ha lerobbantam?

Első lépésként a lehető leghamarabb félre szükséges húzódni az autóval, hogy minél minimálisabban zavarjuk meg a forgalmat, autópálya esetében pedig a leállósáv a megoldás. Autópálya területén az autómentő kiérkezéséig ajánlott a szalagkorlát mögött elhelyezkedni. Ezt követően szükséges értesíteni a cégünk diszpécser szolgálatát, akik a lehető leghamarabb a helyszínre fogják küldeni az autómentő járművet.

Ha teherautó mentésre vagy szállításra lenne szüksége azonnal, akkor tárcsázzon a telefonszámunkon vagy kérjen akár előzetesen árajánlatot. Az összes árajánlat kérésre rövid idő alatt válaszolni fogunk, a legtöbb esetben már 24 órán belül.

Mi a teendő, ha azonnali mentés szükséges?

Kisteherautó, furgon, kisbusz és teherautó vontatás és furgonmentés országosan! Csapatunk portfólióját az alapján alakítottuk ki, hogy minőséget legyünk képesek szolgáltatni gyorsan, hatékonyan és kedvező árak mellett mindenkinek. A cégünk által szállított járművek a legtöbb esetben felbecsülhetetlen értékkel rendelkeznek, ugyanis például egy oldtimer veteránautó, amelyből csupán pár darab található a világon, vagy egy sportautó és versenyautó is fontos értéket képvisel. Roppant megtisztelő, ha csapatunkra bízzák ezeknek a szállítását, és minden szempontból szeretnénk kiválóan megfelelni az összes kihívásnak ezt illetően.

Bármikor elérhető számomra a teherautó elszállító szolgálat?

Az év összes napján, a nap bármely szakaszában a Karsay autómentés éjjel-nappali autómentéssel áll az ügyfeleink rendelkezésére a leggyorsabb kiérkezési idő és minőségi biztonság szolgáltatásával! Kisteherautó mentés itt!

Hogyan kérhetek segítséget?

Csak tárcsázza a diszpécserünket az oldalunkon is megtalálható telefonszámon. Majd részletezze neki el röviden, hogy mi is történt, milyen járművet lesz szükséges elszállítani. Az is fontos információ az adott autószállítás esetben, hogy pontosan hol helyezkedik el a jármű, és a mentés helyszínéről pontosan hova szükséges szállítani. Ezt követően pedig árajánlatot biztosítunk az elvégzendő autómentésre, szállításra Önnek.

Ha az árajánlatot elfogadja, akkor azonnal indulunk is a segítségére, az útviszonyoktól, a forgalomtól függően, majd a helyszínre érkezve azonnal megkezdjük a mentés folyamatát!

Karsay autómentés , autómentés M0-ás autópálya