Miért cégünket válassza az autók elszállítása végett?

Az autók elszállítása cégünkkel többféle formában és módon is végbe mehet. Viszont a végeredményt szem előtt tartva mindig ugyanaz a cél az autószállítás során. A sérült, de egyértelműen a haladásra, valamint a közúti forgalomban történő részvételre alkalmatlan jármű elszállítása.

A műszaki mentés folyamatának az elindítása érdekében először is szükség lesz egy olyan szituációra, amely indokolttá teszi az autó elszállítását. Ilyen eset lehet mondjuk egy baleset. Vagy egy műszaki meghibásodás. De abban az esetben is autómentő cégre lesz szükség, ha mondjuk egy olyan járművet vásároltunk meg, amely ideiglenesen ki van vonva a forgalomból.

A biztonságos szállítás feltételei

Az autómentés folyamata minden esetben azzal kezdődik, hogy a bajba keveredett ügyfél tárcsázza az autómentőt, és leírja a helyzetet. Ha személyi sérülést is magába foglaló közúti balesetről van szó, akkor ez csupán a hatósági intézkedés után valósulhat meg. Először is a rendőrség biztosít majd minket arról, hogy a járműre a nyomozás során nem lesz szükség, ezért el lehet szállítani. Abban az esetben ha az autómentőt felhívjuk, mindig pontos helyszínt kell meghatároznunk. Továbbá azt, hogy mi is pontosan az adott probléma.

Más közúti szállítás szakemberek és géppark kerül kiküldésre mondjuk abban az esetben, ha az autó hátsó fele károsodik, vagy az első futómű. Ugyanis ebben a helyzetben már a platóra történő felhúzás is problémákat okozhat. Abban az esetben ha pedig motorikus a probléma, akkor akár szerelő is hívható a helyszínre. Ennek során kisebb problémák elhárítása akár a helyben is kivitelezhető, elszállítás mentesen.

A furgonmentés folyamatának következő lépése, hogy a szállító szakemberek kiérkeznek a helyszínre, és a fenti lehetőségek meghatározása után vagy helyben megjavítják, vagy vontatható állapotba helyezik a gépjárművet. Utóbbi helyzetben egy csörlő alkalmazásával az autómentő platójára felemelik a gépjárművet, ezt követően szakszerűen rögzítve elszállítják a megadott címre.

Mit nyújt Önnek autószállító cégünk?

Az autómentő Budapest cégünk egy komoly logisztikai szervezettel ellátott vállalat. Tevékenységünk az utakon elakadt autókat elszállítsa az érvényben lévő jogszabályoknak, valamint az úthasználat alapján. Ezáltal aki igénybe veszi kisteherautó mentés szolgáltatásainkat, nem kell foglalkoznia mondjuk az útdíjakkal, az autópálya matricákkal. Továbbá a közutakon jelenlévő szabályzatok betartásával sem, ugyanis ez mind része egy ilyen szolgáltatásnak.

Akadnak persze olyan cégek, mint mondjuk a mi vállalatunk, amely több fajta szolgáltatást is kínál. Ezért például nálunk nem csupán arra adódik lehetőség, hogy a meghibásodott járművet elszállítsuk a kívánt célállomásra. Emellett az olcsó autómentés árak szolgálat keretén belül Önt és az utasait is el tudjuk szállítani a helyszínről oda, ahova Ön szeretné.

Cégünk palettája széles, bármely gépjármű elszállítása is kivitelezhető!

Mint említettük, cégünknél nem csak erre van lehetőség. Továbbá arra is, hogy igény folyamán cserekocsit szállítsunk a helyszínre. Ezért ha nem szeretné az autómentő szolgálat során igénybe venni az utasok általunk történő elszállítását, kérhet helyette egy gépjárművet, amelyet Ön vezethet tovább.

Valamint fontos megemlíteni, hogy az autómentő szolgálat nem csupán a bajba keveredett autósokon tud segíteni. Azok számára is hasznos lehet, akik mondjuk a régi típusú járműveiket akarják elszállíttatni egy kiállításra. Valamint munkagépek szállítása is kivitelezhető cégünkkel. Emellett pedig szolgáltatásainkat még külföldről is igénybe tudja venni.