Mi mindent fontos tudni a furgonmentés folyamatáról?

Az autómentés egyik különálló területe, az a furgonmentés. Ez a fajta szolgáltatás lényegesen jelentősebb koncentrációt és tudást követel meg, mint egy szimpla gépjármű elszállítása. Nagyon fontos a szaktudás, hiszen egy átlagos teherautó vagy kisbusz tömege 2 tonna, azonban ha rakománnyal megpakolva robban le, akkor ez lényegesen több lesz.

Ebből adódóan a szállítandó jármű méretei és a tömege is egyszerűen akár a duplája is lehet. A nagyobb súly és a szállítmányok végett jelentősen elővigyázatosabbnak szükséges lennünk. Sokszoros odafigyelés szükséges, ha kisteherautó mentés Pest megye szolgáltatást végzünk és óvatosabban járunk el szállítás folyamán is.

A furgonokból rengeteg típus és méret különböztethető meg. Ha a gyakorlatot tekintjük meg, akkor megkülönbözetünk rengeteg furgon típust. Azonban adódik egy közös pont az összes furgonban, mégpedig, hogy mind nagy felépítménnyel rendelkezik. Lényegesen nagyobbak, mint egy személyautó, ebből adódóan átlagos autóval nem lehetséges őket szállítani és menteni.

Mivel végezzük a furgonmentés folyamatát?

A furgonmentés Budapest folyamatát csak is teherautóval, vagy optimális, nagymérettel rendelkező trélerrel lehetséges kivitelezni. A cégünk gépparkjában pontosan ebből adódóan áll rendelkezésre egy olyan tréler, amelyre a méretet tekintve bármilyen típusú furgon fel fog férni. Ezzel pedig bármilyen járművet kényelmesen eltudunk szállítani, összességében szinte bármi felfér rá, a legnagyobb méretek is.

Kit válasszunk ha furgonmentés szükséges?

Sokan nincsenek tisztában ezzel, hogy a kicsi trélerek nem alkalmasak a furgonok szállítására. Egy tréler nagyjából 2 méter széles, azonban az újabb furgonok már elérhetik a több, mint 2 méteres szélességet is, ezáltal nem szállítható a kicsi trélerekkel. Rengeteg cég ezeket figyelmen kívűl hagyva is felvesznek bármit, és ezzel balesetet eredményeznek.

A tréler is képes a nem megfelelő rakodás végett arra, hogy instabilan guruljon az úton, amely bárhol, de legfőképpen az autópályák területén nagy sebességnél nagyon veszélyes lehet, rosszabb helyzetekben akár fel is képes borulni.

Mi azt ajánljuk az összes megrendelőnek, hogy minden esetben érdeklődjenek a szállítást vagy mentést megelőzően, hogy milyen eszközzel fog történni majd a mentés vagy elszállítás!

Mi kivitelezzük a műszaki mentés folyamatát éjjel nappal a hét összes napján! Hiszen tudjuk, hogy nem is lehet annál rosszabb amikor az éjszaka közepén szeretnénk odaérni a hajnali első helyszínre azonban lerobban a kisteherautó. Nem is fogunk odaérni, továbbá segítséget sem találni könnyen, a járművet is szükséges lesz majd szereltetni.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ezeket a gépjárműveket munkára alkalmazzák, ezáltal még fontosabb a gyors és precíz szolgáltatás. Kitört kerékkel rendelkező járműveket speciális eszközök segítségével tudunk mozgatni, ezáltal megelőzve a súlyosabb károk keletkezését a tovább haladásra képtelen autón.

Mi minden helyzetben állunk a bajbajutott fuvarozók, szállítmányozók, magánszemélyek segítségére. Küldetésünk, hogy ügyfeleink teljes mértékben kiszolgáljuk, kedvező autómentés árak mellett!

Ha megbízható furgonmentést szeretne, akkor válasszon minket!

 Attól tart, hogy egy furgonmentés során csak még nagyobb kárt fog majd okozni a szállítást kivitelező cég? Vagy esetleg leborul a gépjármű a trélerről? Persze rengetegen félünk ezektől, amikor sok hasonló videóval találjuk szembe magunkat az interneten.

Ezek remek példák arra, hogy minden esetben olyan cég mellett érdemes dönteni, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak. Éppen ebből adódóan akár hajószállítás legyen szükséges, minden esetben cégünket válassza. Ezek a folyamatok még nem voltak ilyen egyszerűek, gyorsak és biztonságosak, mint csapatunkkal. Ezt pedig azon elégedett ügyfeleink mondták, akiket kihúztunk a bajból már a szolgáltatásaink segítségével.

Cégünk a rendszeres fejlődés, továbbképzés fontosságában hisz, ezért részünkre nem is lehet fontosabb semmi az elégedettségnél. Hiszen egy elégedett ügyfél egy jövőbe való megtérülő befektetés is. És lehetne bármi is ennél lényegesebb? 

Az összes munkánkat hatalmas gondossággal és szakértelemmel kivitelezzük, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy egy rosszul kivitelezett autószállítás, munkagép szállítás mekkora problémát okozhat.

Olcsó Autómentés 0-24, Non-stop!