Mely előnyökkel járhat, ha tréleres autómentés szolgáltatásunk mellett dönt?

tréleres autómentés pár fontos előnyét szeretnénk most ismertetni és kicsit bővebben leírni Önöknek, hogy mely helyzetekben előnyösebb és praktikusabb választás, mint a hagyományos autómentő használata!

Az egyik hatalmas előnye, hogy a tréler rakfelülete tudniillik teli platós, amely annyit jelent, hogy a teljes felülete alkalmazható. Ezáltal lehetőség adódik az autómentés és az autószállítás eseteit leszámítva még munkagépek, motorok, raklapos áruk és még rengeteg egyéb dolog elszállítására is. Ezekkel párhuzamosan a rámpa az utánfutó komplett szélességén bárhová rakható! Ennek köszönhetően bármilyen járműszállítás elvégezhető vele, egészen a kisebb méretű személyautóktól kezdődve a furgonmentés folyamatáig.

Akár sportautók, versenyautók szállítására is alkalmas!

További hatalmas előnye az alacsony kialakítása és ezzel párhuzamosan még a rakfelület teljes 5 méteres hossza is lebillenthető teljesen a földig. Ezáltal szinte bármely alacsony, ültetett versenyautót vagy sportautót könnyedén el lehet szállítani vele, a versenyautó szállítás ezáltal kivitelezhető. Annak hiányában, hogy bárhol leérne az autó alja. Egy fix platós autómentő segítségével az alacsony autók elszállítása nem kivitelezhető sérülések nélkül vagy roppant nehéz feladat. Hiszen teljesen végig szükséges deszkázni a kocsi kerekeit, hogy sehol se érjen le a fel és lepakolás folyamán. Ezáltal a tréleres autómentés ebből a szempontból is előnyt élvez egy sima autómentővel szemben!

A trélere autómentő terhelhetőbb, mint társai!

A következő előny, amely alapján jobb választás, mint egy autómentő kisteherautó, az nem más, mint a terhelhetőség szempontja. Egy kisteherautó mentés során a teherautó össztömege nagyon nagy súllyal rendelkezik. Ezért szabályosan és biztonságosan maximálisan meg van szabva meddig terhelhetőek, ezzel ellentétben az autószállító trailer jobban terhelhető. Ezáltal lehetőség adódik munkagépek, furgonok és más nehéz gépjármű vagy mezőgazdasági gépszállítás és más nehézgép szállítás is.

A tréleres autómentés további előnyei között említhető az utánfutó 5 méteres hossza. Ez teljes mértékben kihasználható, ezáltal akár egy nagyobb méretű furgon is elfér rajta biztonságosan és ezzel együtt szabályosan el lehet szállítani. Igény felmerülése során akár egy 8 méter hosszú utánfutó is rendelkezésünkre áll. Ez akkor jó ha egyszerre 2 autó elszállítása vagy egy hosszított kisteherautó szállításáról van szó. De még hajószállítás vagy bármilyen egyéb a megszokottól nagyobb vagy hosszabb dolog szállítása esetén is kereshet!

Autómentő 0-24 – Akár családjával együtt is elszállítjuk!

A tréleres autómentés Budapest folyamán lehetőség adódik akár a sérült jármű vagy más szállítandó tárgy mellett még további személyek szállítására is. Ezért ha utazás folyamán valamilyen meghibásodás lép fel vagy rosszabb esetben balesetet szenvedünk, akkor az autóval együtt még az egész család is biztonságosan haza képes jutni! Anélkül, hogy egy rokont vagy taxit lenne szükséges tárcsázni. Ezzel pénzt és keresgélést, valamint sok stresszt lehet elkerülni, hiszen a személyszállításért semmilyen extra költséget nem számítunk majd fel!

A tréleres autómentés folyamán lehetőség adódik több jármű elszállítására is. Lehet szó akár quad szállításról, robogó elszállításáról, motorok elszállításról. Bármilyen járművekből, akár egyszerre 5 vagy 10 darabot is el tudunk szállítani! Ezáltal a kereskedőknek egy igen kedvező árat vagyunk képesek biztosítani. Folyamatos nagyobb tételű szállítás esetében kérem vegye fel a kapcsolatot cégünkkel telefonon vagy e-mailben.